torstai 28. toukokuuta 2015

Särkynytsydän kukkii


Tulppaanien keskellä myös perennat ovat lähteneet vauhdikkaaseen kasvuun vanhassa perennapenkissä. Ensimmäisenä kukkaan ehti vaaleanpunainen särkynytsydän. Jaoin syksyllä juurakon kahtia ja vein toisen puolen naapurille, onneksi kukka selvisi operaatiosta hengissä.

Uutta perennapenkkiä seuraan mielenkiinnolla. Minulla ei nimittäin ole ihan tarkkaa käsitystä, minkä näköisiä kasveja penkistä pitäisi nousta! Ensimmäisenä esiin tuli lupiini, jota en suinkaan ole penkkiin istuttanut. Sen onneksi tunnistin ja kitkin pois.

Täällä on ollut viime päivinä aika kuivaa, joten uutta perennapenkkiä on saanut kastella joka ilta. Ostoslistalla on puutarhaletku, kastelukannun kantaminen on aika rasittavaa!

2 kommenttia:

  1. Ihanat polkkakarkinvärit tuossa kuvassasi! Sadetta pitäisi ainakin etelään olla luvassa tälle päivälle. Mukavaa olisi, kun olisi semmoinen tasapaino lämmön ja sateen kanssa, liika kuivuuskaan ei ole hyväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo penkki on ollut tänä keväänä ihana, kun tulppaaneja on useassa eri kohdassa.

      Alkukeväästä satoi koko ajan ja nyt ei juuri ole satanut. Jos tilattaisiin sellainen yöllä sataa ja päivällä paistaa -sää seuraaville viikoille!

      Poista

Jätä viesti!