perjantai 8. huhtikuuta 2016

Pari pelargoniaa

Talvetan pelargoniani talomme "kylmässä huoneessa". Siellä ei pidetä lämpöjä päällä kuin silloin, kun meillä on vieraita. Kaikki pelargoniat selvisivät talven yli, mutta pari viikkoa sitten yksi pudotti lehtensä ja ilmeisesti heitti henkensä. 

Tänään poikkesin läheiselle Isomäen puutarhalle katsomaan, olisiko heillä mielenkiintosia värejä, ja olihan niitä. Päädyin ostamaan kaksi pelargoniaa, kuvassa näkyvän tiffanyn, joka on väriltään ilmeisen pinkki, sekä atlantiksen.

Myyjän mukaan atlantis ei mallikuvan perusteella käy kaupaksi, koska väri näyttää synkältä. Kun se sitten käy kukkimaan, tulee moni hakemaan lisää samaa lajiketta. Odotan mielenkiinnolla, millaisia kukkia atlantikseen puhkeaa, väriä kuvataan purppuranpunaiseksi.

Haluaisin vielä pari hempeän vaaleanpunaista pelargoniaa, vaikkei niille oikeastaan ole edes paikkaa. Vinkkejä kauniista sävyistä otetaan vastaan.2 kommenttia:

  1. Toi sun oma näyttää kyllä nätiltä, musta kaikki on kauniita. Olen sun blogissa muistaakseni eka kertaa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että tuosta tulee piristävän värinen!

      Poista

Jätä viesti!